Assalamu’alaikum…. salam dari maba ft uny

Salam sejahtera buat kita, sebelumnya makasih nih buat temen” udah mau mampir ke blog kecil aku, ibarat rumah ini baru pondasi doang sih, belom ada temboknya, apalagi isinya 😉 ,tapi forget it lah, yang penting udah ada niatan buat bikin blog ini jadi seindah angan” aku hehe. yah walaupun sebetulnya bukan niatan pribadi sih, ada unsur kepepet juga soalnya buat syarat kelulusan pelatihan ICT.

jujur sih apa kepanjangan ICT aku aja masih ga inget (udah pernah tau tapi lupa), tapi dipikir” kalo aku punya blog sendiri kayaknya bakalan keren, apalagi kalo diliat dan di apresiasi banyak blogers lainnya. emang deh, rangkaian Ospek di UNY itu paling top dan paling keren menurut aku, dimana lagi kita bisa dapet ESQ, pelatihan ICT, kalo dijurusan ada makrab juga. pelatihan ICT nih yang unik, ada tugas buat blog pribadi juga, jadi emang seolah kita ini dituntut buat kreatif. bikin blog itu bisa melatih kreativitas kita hlo.. ga percaya? coba aja berselancar ke rumah mbah google :0. apa lagi di era kita ini, fasilitas juga udah disediain dari kampus, ada wifi gretongan,, makannya wifi gratis dari kampus ini jangan cuma buat update status aja yah, bikin blog, share informasi, bikin modul pembelajaran dan sharing hal-hal bermanfaat lainnya bisa kita lakuin kalo kita punya blog kayak gini, bikin forum diskusi pun bisa, jadi g harus kumpul bareng pun kita udah bisa diskusi kelompok.

naahh, buat postingan pertama aku, karena belum ada bahan dan juga karena tema buat postingan pertama udah ditentuin sama pembimbing pelatihan ICT, aku mau share dikit kesan kesan aku selama ospek kali ini, tapi dilihat dari sudut pandang aku sebagai maba yaa.

ceritanya berawal di hari selasa (tanggalnya aku lupa, nnti aku liat kalender dulu), tepatnya hari sebelum jadwal tes BAQ, satu hal yang menurut aku sangat mmmm,, bisa dibilang lucu mungkin, entah karna akunya yang kebangetan ato gimana silahkan temen” persepsi sendiri,, jadi ceritanya kau baru tahu kalo ada jadwal tes BAQ itu jam 1 malam padahal tes BAQ nya mulai jam 8 pagi, saking ‘kudet’ (red, kurang update) nya diriku ato memang info pengumuman g jelas, jadi jam itu juga aku registrasi dan paginya pun langsung ikut tes BAQ. dan dengan niat agar tidak jatuh lubang yang sama (kudet), abis tes kelar au coba sok kenal sama senior” panitia, hehe, kalo ada panitia kau ajak salaman terus ngobrol” buat cari info, karena sebelum tes itu aku bener” gak tahu ospek nanti bakalan kayak apa, apa aja perlengkapannya, siapa aja temen”nya, terus teknisnya bakalan gimana, dari situ aku baru tahu kalo hari senin berikutnya itu ada TM/TP bahasa kerennya buat pengarahan pertama.

singkat cerita aku udah ada di acara TM/TP, dapet kenalan baru dari kelompok” besar yang udah dibagi sama panitia. ternyata ospek tuh seru, gak kaya MOS di SMP sama SMK dulu, bener unforgetable memory buat maba kayak aku. banyak wawasan baru, ilmu baru, it is a whole new world, apalagi acara di gor itu, seru banget deh pokoknya.

tapi brhubung sekarang ini udah sore dan waktunya terbatas, cerita buat hari hari ospek aku pending dulu ya temen”, udah disuruh pulang dosenya.

see you again.. 🙂

No Commentsto Assalamu’alaikum…. salam dari maba ft uny

  1. HowardMok says:
    Your comment is awaiting moderation. This is a preview, your comment will be visible after it has been approved.

    You actually suggested it really well!
    http://talahicc.com/
    highest rated canadian pharmacies
    canadian pharmacies without an rx
    canadapharmacyonline com
    northwest pharmacy

  2. HowardMok says:
    Your comment is awaiting moderation. This is a preview, your comment will be visible after it has been approved.

    Valuable tips. Kudos.
    http://canadianpharmacysilo.com/
    canadian pharmacy without prescription global pharmacy canada rx pharmacy canada pharmacy
    cheap prescription drugs
    canada meds
    canada online pharmacies
    canada drug pharmacy
    prescription price comparison
    mexican pharmacy online

  3. HowardMok says:
    Your comment is awaiting moderation. This is a preview, your comment will be visible after it has been approved.

    Nicely put, Regards!
    http://canadianpharmaciesnnm.com/
    prescription drugs without doctor approval canadian drugs safe canadian online pharmacies canadian pharmacy
    canada drug prices
    mail order pharmacy
    buy prescription drugs online
    trust pharmacy canada
    cheap prescription drugs online
    canadian cialis

  4. HowardMok says:
    Your comment is awaiting moderation. This is a preview, your comment will be visible after it has been approved.

    Nicely put, Thanks a lot!
    http://canadianpharmacysilo.com/
    canada pharmacies online pharmacy canadian pharmacies-24h online pharmacies canada canadian pharmacy online
    prescription drugs prices
    canadian online pharmacy
    canada drugs online pharmacy
    canadapharmacy com
    pharmacy online
    drug costs

  5. HowardMok says:
    Your comment is awaiting moderation. This is a preview, your comment will be visible after it has been approved.

    Nicely put. Thank you.
    https://nicktambone.com/
    online canadian discount pharmacy canadian pharmacies without an rx compare rx prices canadian cialis
    cheap drugs online
    canadian pharma companies
    canadian pharmacies online
    canadian pharmacy online canada
    mexican pharmacy online
    online canadian pharmacies

  6. QuentinProks says:
    Your comment is awaiting moderation. This is a preview, your comment will be visible after it has been approved.

    Regards. Numerous forum posts!
    http://canadianpharmaciesnnm.com/
    best online canadian pharcharmy mexican pharmacies shipping to usa canada drugs online pharmacy mexican pharmacies shipping to usa
    northwest pharmacy
    drug costs
    canada pharmacy online no script
    discount prescription drug
    best canadian prescription prices
    candrugstore com

  7. QuentinProks says:
    Your comment is awaiting moderation. This is a preview, your comment will be visible after it has been approved.

    You actually revealed that wonderfully.
    http://canadianpharmacysilo.com/
    canadian pharmacy no prescription needed canadian pharcharmy overseas pharmacy forum canadian drugs
    safeway pharmacy
    canadian pharmacy without prescription
    pain meds online without doctor prescription
    prescription drugs canada
    canada pharmacies online pharmacy
    cheap prescription drugs online

  8. QuentinProks says:
    Your comment is awaiting moderation. This is a preview, your comment will be visible after it has been approved.

    Thanks a lot. Numerous posts.
    https://nicktambone.com/
    best online international pharmacies canadian pharmacies-24h canadian rx northwestpharmacy
    costco pharmacy pricing
    canadian online pharmacies
    buy prescription drugs online
    buy prescription drugs from canada
    king pharmacy
    prescription drugs online without

  9. QuentinProks says:
    Your comment is awaiting moderation. This is a preview, your comment will be visible after it has been approved.

    You actually suggested it very well!
    http://canadianpharmacymim.com/
    us pharmacy no prior prescription canada pharmaceuticals online pharmacy prices canadian pharmacy
    no prescription pharmacies
    drugs from canada
    canadian online pharmacy
    canada pharmacy
    canadapharmacyonline com
    canada pharmacy online

  10. QuentinProks says:
    Your comment is awaiting moderation. This is a preview, your comment will be visible after it has been approved.

    Wow lots of valuable facts!
    http://canadianpharmacyntx.com/
    walmart pharmacy price check canadian pharmacies without an rx buy cialis canadian pharmacies
    canada drugs pharmacy
    prescription drug assistance
    the canadian pharmacy
    price prescription drugs
    onlinecanadianpharmacy.com
    no prescription pharmacies

  11. QuentinProks says:
    Your comment is awaiting moderation. This is a preview, your comment will be visible after it has been approved.

    Lovely info, Thanks.
    http://talahicc.com/
    canadian pharcharmy online northwestpharmacy no prescription pharmacy canadian online pharmacy
    canada pharmacies online prescriptions
    canadian pharmacy meds
    prescription drug cost
    canadian family pharmacy
    canadian drugstore reviews
    cheap drugs online

  12. QuentinProks says:
    Your comment is awaiting moderation. This is a preview, your comment will be visible after it has been approved.

    Awesome advice. Many thanks!
    http://canadianpharmaciescubarx.com/
    safeway pharmacy canadian pharmacies prescription drugs canada canadian online pharmacies
    mexican pharmacies shipping to usa
    drug stores near me
    canadian prescription drugstore
    cheap prescription drugs online
    mexican online pharmacies
    canada pharmacies

  13. QuentinProks says:
    Your comment is awaiting moderation. This is a preview, your comment will be visible after it has been approved.

    Many thanks! Valuable information!
    http://canadianpharmacymim.com/
    canada pharmacy online reviews canada pharmaceuticals online canada pharmacy no prescription canadian pharmaceuticals online
    cialis online
    online pharmacies
    web medical information
    pharmacies near me
    global pharmacy canada
    buy prescription drugs without doctor

  14. QuentinProks says:
    Your comment is awaiting moderation. This is a preview, your comment will be visible after it has been approved.

    With thanks. I like this.
    http://canadianpharmacysilo.com/
    online pharmacy no prescription canadian pharmaceuticals online highest rated canadian pharmacies canadian pharmaceuticals online
    prescription pricing
    best online international pharmacies
    mexican pharmacies
    medical information online
    canadian pharmacy no prescription needed
    cialis online

  15. QuentinProks says:
    Your comment is awaiting moderation. This is a preview, your comment will be visible after it has been approved.

    Thanks! I enjoy this.
    https://nicktambone.com/
    canadian drug global pharmacy canada canadian pharmacies without prescriptions canadian pharmaceuticals online
    canadian prescription drugs
    cialis online
    online pharmacy canada
    approved canadian pharmacies online
    canadian pharmacy without prescription
    us pharmacy no prior prescription

  16. QuentinProks says:
    Your comment is awaiting moderation. This is a preview, your comment will be visible after it has been approved.

    Regards. Plenty of data.
    http://canadianpharmaciesnnm.com/
    canadian pharmacies online canadian viagra online prescription drugs canadian pharmacies
    canada pharmacies online prescriptions
    pharmacy cost comparison
    online pharmacy no prescription needed
    pharmacy near me
    online pharmacies
    northwestpharmacy

  17. QuentinProks says:
    Your comment is awaiting moderation. This is a preview, your comment will be visible after it has been approved.

    Many thanks! A lot of data.
    http://canadianonlinepharmacynnm.com/
    canadapharmacyonline.com canada drug canada pharmacy online online pharmacies canada
    discount pharmaceuticals
    canadian pharmacy online canada
    cialis online
    trust pharmacy canada
    no prescription pharmacies
    overseas pharmacies

  18. QuentinProks says:
    Your comment is awaiting moderation. This is a preview, your comment will be visible after it has been approved.

    Thank you! A good amount of write ups.
    http://www.canadianpharmacymsn.com/
    canadian cialis canadian pharmacy online online pharmacy without prescription trust pharmacy canada
    canadian pharmacy
    no prior prescription required pharmacy
    online pharmacies no prescription
    prescription drugs without prior prescription
    drug stores near me
    pharmacy drug store

  19. QuentinProks says:
    Your comment is awaiting moderation. This is a preview, your comment will be visible after it has been approved.

    Many thanks. A good amount of advice!
    https://nicktambone.com/
    pharmacy prescription canadian drugs prescription drug cost northwest pharmacy
    most reliable canadian pharmacies
    online drugs
    prescription drug
    best online pharmacy stores
    no prior prescription required pharmacy
    pharmacy without dr prescriptions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 + = 39